і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Як купити машину на аукціоні?

23 Квітня 2018 г.

Перший міський автоаукціон «Автомісто» - це вибір людини, яка поважає себе та цінує свій час. Тепер, коли перед вами стоятиме питання, як купити машину на аукціоні , ви знатимете, що і як робити. Лише одна година і ви станете власником автомобіля, про який так давно мрієте і ви купите його за ту суму, яка влаштовує вас повністю.

Позбавте себе необхідності їздити авторинками і нескінченно моніторити оголошення - стежте за автоаукціоном і приїжджайте прямо на торги!

Алгоритм купівлі авто дуже простий:

  • Ви реєструєтеся на сайті;
  • Коли з'являється новий лот на продаж, ви отримуєте повідомлення про марку, опис авто, дату та час;
  • Підключаєтеся до торгів онлайн або приїжджаєте до нас на майданчик;
  • Берете участь у торгах, і якщо ваша пропозиція виявляється найкращою, то відразу приступаємо до переоформлення та розрахунку.

Це найпростіший спосіб купити машину з аукціону!

  1. Лише перевірені автомобілі. У нашій компанії працюють професійні майстри, які проводять ретельний техогляд авто. Кожен потенційний покупець отримує повну та достовірну інформацію про автомобіль, тому ви не купуєте кота в мішку.
  2. Купівля авто за 1 годину – це реально! Ви думаєте як це можливо, а ми покажемо вам на вашому прикладі! Від моменту попадання авто як лот до переоформлення і розрахунку максимум пройде часу півтори години. Подумайте тільки, як це заощаджує ваш час, і чи інші форми покупки можуть гарантувати такий результат?
  3. Юридичне супроводження. Купівля авто – це важлива угода, тому немає нічого дивного, якщо вам захочеться поспілкуватися з юристами, особливо якщо ви купуєте авто у кредиті чи нерозмитненому.

Хто «боротиметься» за авто разом із вами? Лише реальні покупці! Разом з вами ми сповістимо інших потенційних покупців, які робитимуть свої ставки. Авто отримає той, хто запропонує найкращу ціну. Погодьтеся, що це чесна боротьба!

Купівля авто через автоаукціон «Автомісто» – придбання гарної машини від господарів!

Ми раді запропонувати одеситам та всім українцям новий європейський сервіс покупки авто. Вигідно та швидко продати та купити машину – це до нас. Ми знаємо все про це і готові запропонувати вам найкращу пропозицію за найкращою ціною. Ми гарантуємо відкритість та прозорість угоди. Ви отримуєте на 100% достовірну інформацію про автомобіль, за який боротиметеся і максимально комфортні умови покупки.

Що ще вам цікаво буде дізнатися про перший міський автоаукціон «Автомісто»?

  • Якісний сервіс. Компанія бере переоформлення всіх документів він. Якщо ви захочете, наш спеціаліст представлятиме ваші інтереси в МРЕВ.
  • Конфіденційність. Якщо ви не бажаєте афішувати свою участь в аукціоні, ми можемо зберегти це в таємниці
  • Лише перевірені автомобілі. Ми виставляємо на аукціон лот, який пройшов ретельний огляд.
  • Ми працюємо офіційно, тому є гарантом юридичної безпеки та чистоти.

Ви все ще думаєте, як купити авто на аукціоні? Зробіть це через «Автомісто» !

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2024 BMW X5
11.111 тис. км.
2017 Malaga
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
2024 BMW
11.111 тис. км.
2017
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
Питання?