і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Купити найдорожчу машину недорого - це реально з "Автогородом"

23 Квітня 2018 г.

Плануєте купити авто від власника ? Ви не бажаєте співпрацювати з перекупниками? У такому разі саме час скористатися унікальним сервісом – придбати авто через автоаукціон «Автомісто». У нас ви можете лише за 1 годину стати власником розкішного автомобіля. Ви заплатите за нього ту суму, яка буде посильна. Слідкуйте за роботою автоаукціону, щоб не проґавити цікаву пропозицію!

Де і як швидко ви можете купити найдорожчу машину?

Хто не мріє про дорогий автомобіль? Ось тільки питання, де знайти таке, яке відповідатиме всім вимогам, щоб на 100% бути впевненим у його заявлених характеристиках. Також важливо, щоб покупка вписалася у виділений бюджет, і ідеально, якщо пошук ідеального варіанту не займе багато часу.

Це можливо, якщо стати учасником першого міського автоаукціону «Автомісто».

  • Які машини можуть брати участь в аукціоні?

У нашому аукціоні можуть брати участь автомобілі будь-якої марки, стану та року випуску, б/в авто, нерозмитнені, у лізингу тощо. Через нас проходять дуже дорогі машини і на них завжди знаходиться свій покупець.

  • В аукціоні беруть участь лише перевірені автомобілі

Ви не купуєте "кота в мішку". Кожен автомобіль, який братиме участь у нашому аукціоні, проходить ретельну перевірку, технічний огляд та потенційний покупець отримує повну інформацію про автомобіль.

  • Купити найдорожчу машину за 1:00? З нами це реально!

Щоб ви стали власником нової машини, знадобиться не більше однієї години часу. Ви приїжджаєте на торги, які займають хвилин 15-20, якщо ваша ставка виявилася найвищою, і продавець ухвалює рішення продати її вам, ми приступаємо до переоформлення. Після цього відбувається розрахунок - і все: ми вітаємо вас з успішно завершеною угодою.

Це так просто і швидко, що ми не можемо назвати зручнішого альтернативного способу купівлі авто. З появою нашого автоаукціону процес купівлі та продажу перестав бути рутинною справою. Цей сервіс відкритий для українців і показує, що ми готові до нової форми співпраці, швидкої, зручної та безпечної.

Наш сервіс обирають покупці, які цінують свій час. Для них ми пропонуємо:

  • Гарантію швидкої покупки авто;
  • Юридичний супровід кожної угоди;
  • Покупка перевіреного автомобіля від господаря;
  • Переоформлення за 1:00.

Ми завжди готові розповісти більше про роботу нашого автоаукціону ! Щодня ми допомагаємо укласти вигідні угоди без втрати часу та грошей. Якщо вам потрібно терміново продати або купити машину, реєструйтесь на сайті та візьміть участь в автоаукціоні, як продавець чи покупець.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2024 BMW X5
11.111 тис. км.
2017 Malaga
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
2024 BMW
11.111 тис. км.
2017
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
Питання?