і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Porsche презентував спорткар 911 восьмого покоління

14 Грудня 2018 г.
Porsche презентував спорткар 911 восьмого покоління

У Лос-Анджелесі відбулася грандіозна прем'єра нового спорткара 911 восьмого покоління. У рамках мотор-шоу пройшла прем'єра авто, який став швидшим та потужнішим, ніж попередня модель.

Сьогодні дуже мало інформації про розміри спорткара. Відомо тільки що спереду авто стало більше на 45 мм, тому воно ширше за попередню модель. Дводверна версія авто також має велику в розмірах колісну базу та передню звис. На особливу увагу заслуговує форма капота, яка візуально нагадує перші покоління авто 911-го. Передні 20-дюймові та 21-дюймові задні колеса встановлені у розширених арках.

Моторна гама 911-го здобула найкращу версію надувних «опозитників», якщо порівняти з попереднім купе. Турбонагрівачі та система охолодження повітря змінили розташування. Двигун на модифікованих версіях Carrera S і Carrera 4S видає потужність 450 к.с., а це на 30 сил більше, ніж у попередньої моделі.

Усього 3,7 секунди знадобиться, щоб задньопривідному купе взяти розгін до 100 км/год (при максимальній швидкості 308 км/год), і 3,6 секунд знадобиться повнопривідної Carrera 4S (при максимальній швидкості 306 км/год).

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?