і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Терміновий автовикуп Одеса: правильне рішення, коли потрібно отримати гроші швидко

28 Лютого 2018 г.

Щоб отримати швидкий кредит, потрібно витратити цілий день та надати сотні папірців. Щоб отримати гроші від продажу авто на автоаукціоні, потрібна 1 година часу. Терміновий автовикуп Одеса – це оптимальне рішення, коли гроші потрібні терміново, але не хочеться віддавати машину за безцінь. Ми допоможемо продати автомобіль будь-якої марки, року випуску та стану. Що потрібно зробити? Приїжджайте на торги! Аукціон починається!

У житті часто трапляються ситуації, коли терміново потрібні гроші. І єдиним способом отримати їх є продаж власного автомобіля. Ось тільки сучасний авторинок надає не надто вигідні для власника авто умови. Розуміючи, що людині гроші потрібні терміново, перекупники знижують ціну, і власник змушений продавати авто практично за безцінь.

Чому не найкращий варіант продавати автомобіль через оголошення?

На це потрібен час, а якщо гроші потрібні терміново, цей варіант не підходить. До того ж, якщо час терпить, то доведеться жити в постійному очікуванні, спілкуватися з потенційними покупцями, показувати авто і вирішувати ще багато інших питань. Тому такий варіант також не підходить. Чи є оптимальне рішення? Як вирішити цю ситуацію: продати машину сьогодні і отримати високу ціну?

Рішення є: скористайтесь послугою з продажу авто через автоаукціон. «Автомісто» – це перший міський автомобільний аукціон. Це гарантія стовідсоткового продажу машини за годину.

«Автомісто» – це принципово нова система продажів, це унікальна послуга, яка допоможе кожному. Ми підлаштувалися під вимоги клієнта, полегшили форму участі та найголовніше – можемо гарантувати швидкий продаж. З нами вам легко вдасться укласти вигідну для вас угоду.

Нам не важливо, якої марки ваше авто, якого воно року випуску, б/в чи нове. Нам важливо, щоб ви зателефонували нам та призначили час торгів.

В Одесі автовикуп терміново так само швидко, як і продаємо ваше авто:

  1. Ви набираєте нам телефоном, розповідає який у вас автомобіль і призначаєте час торгів. Торги можуть бути призначені цього ж дня.
  2. Приїжджаєте до нашого офісу і наш оцінювач оглядає авто та озвучує його вартість, з неї і будуть розпочаті торги.
  3. Торги починаються і за хвилин 15-30 ви отримуєте інформацію про пропозиції учасників аукціону.
  4. Тільки вам вирішувати, погоджуватися на озвучені суми чи ні. Якщо ви погоджуєтесь, разом з представником нашої компанії ви їсте в МРЕВ, де відбувається переоформлення авто. Після цього ви отримуєте гроші зручним для вас способом: готівкою або на картку.

І ще один важливий момент: продавець, тобто ви нічого не платите, навіть якщо ви відмовилися продавати автомобіль.

Погодьтеся терміновий автовикуп Одеса Одеська область «Автомісто» - це найкращий варіант вирішити фінансове питання, що склалося. Більше ніяких перекупників та низької оцінки авто – ви отримаєте найкращі пропозиції та зможете продати автомобіль вже за годину після подачі заявки.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2024 BMW X5
11.111 тис. км.
2017 Malaga
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
2024 BMW
11.111 тис. км.
2017
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
Питання?