і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Терміновий викуп авто в Одесі від компанії «Автомісто».

01 Березня 2018 г.

Авто викуп терміново – популярна послуга серед тих власників автомобільних засобів, яким необхідно терміново та швидко продати за оптимальною вартістю. Найчастіше у разі нечисті на руки перекупники пропонують меншу суму. Саме для тих, хто втомився звертатися до компаній-перекупників, їздити на автобазари та розміщувати паперові та інтернет-оголошення, компанія «Автомісто» пропонує свої послуги викуп авто терміново за найвищою ринковою ціною.

Терміновий викуп автомобілів до «Автоміста»: чому саме у нас?

Терміновий автовикуп необхідний власникам транспортних засобів, які не хочуть довго втрачати час на офіційне оформлення купівлі-продажу, а необхідно швидко продати машину. Якщо ви є власником старого /розбитого / заставного /кредитного транспорту, звертаючись до нас, в терміновий викуп авто в Одесі, ви 100% знаходите покупця з гарною пропозицією. Натомість ми пропонуємо:

  • Безкоштовний виїзд на огляд, оцінку транспорту нашого фахівця;
  • Повний юридичний супровід та оформлення документів;
  • Оплачуємо 100% суму за терміновий викуп авто, озвучену нашим фахівцем;
  • Протягом 1 години ви отримуєте гроші будь-яким зручним для вас способом платежу.

Ми успішно працюємо на автомобільному ринку більше 10 років, тому ми гарантуємо найкоротші терміни та максимальні виплати за транспортний засіб у будь-якому стані, адже терміновий викуп авто є однією з найпопулярніших послуг у наших клієнтів.

Терміновий викуп машин: як це відбувається?

Ті автовласники, які бажають продати транспортний засіб максимально дорого та швидко, хочуть бути захищеними від ризиків, шахрайства. Іноді через різні життєві ситуації, звертаючись до фірм-перекупників, ви отримуєте в рази занижену вартість авто. У свою чергу терміновий викуп машини від компанії «Автомісто» є 100% гарантією продажу протягом 1 години за ціною, більшою від наших конкурентів. Для цього необхідно:

  1. Залишити заявку-форму на нашому сайті.
  2. Наш менеджер протягом 5 хвилин зв'яжеться з Вами та обговорить зручний час для вас для огляду та оцінювання транспортного засобу.
  3. У зазначений час наш спеціаліст проводить огляд/оцінку.
  4. Якщо озвучена ціна підходить клієнту, наш спеціаліст готує весь необхідний пакет документів та виплачує всю суму за авто.

Тобто з моменту звернення до нас і до отримання остаточного розрахунку проходить лише 1 година! Адже поки фірми-перекупники торгуються, ви приймаєте десятки дзвінків за оголошенням у газетах чи інтернеті – ми купуємо авто у максимально короткий термін!

Які автомобілі ми купуємо?

Терміново автовикуп «Автомісто» - це можливість продати будь-яке авто, мотозасоби у будь-якому стані: б/в, побиті, після ДТП, у заставі, кредиті, пошкоджені, на іноземних номерах. Ми здійснюємо огляд для оцінювання транспортних засобів як в Одесі, так і в Одеській області. Терміново викуп авто у нашій кампанії – це гарант економії вашого часу, коштів та якість послуг!

«Автомісто» – місце, де купують та продають авто вигідно!

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2024 BMW X5
11.111 тис. км.
2017 Malaga
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
2024 BMW
11.111 тис. км.
2017
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
Питання?