і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Українці масово ввозять вживані авто з бензиновими двигунами

19 Вересня 2019 г.
Українці масово ввозять вживані авто з бензиновими двигунами

Як повідомив «Укравтопром» близько 25 тис. легкових автомобілів, які були завезені в нашу країну з-за кордону, пройшли свою першу реєстрацію. Треба сказати, що цей показник виявився більшим за минулорічний практично в два з половиною рази. У результаті авто, які були в експлуатації, зайняли ¾ первинного ринку легкових автомобілів, а рік раніше їхня частка склала 58%.

Частка авто віком старше десяти років склала 36% первинних реєстрацій та “найстаршим” автомобілем, який отримав у серпні український реєстраційний номер, став Buick Regal, 1987 року випуску.

При купівлі вживаних автомобілів наші співвітчизники найчастіше віддавали перевагу транспортним засобам із бензиновим двигуном (49% первинної реєстрації за минулий місяць), а частка дизельних лише 39%. На електрокари припало лише 3%, а на гібриди – 2%.

Volkswagen виявився найпопулярнішою маркою місяця, тому що саме такі автомобілі побажали придбати близько 4 тисяч українських покупців.

Друге місце посіла Skoda та 2060 охочих мати авто саме цієї марки.

Третє місце належить Renault з кількістю в 2002 покупців.

На четвертому місці Ford з результатом у 1930 році.

І на п'ятому місці Opel та 1618 нових українських номерів.

З початку 2019 року практично 299 тис. уживаних машин отримали українську прописку і це в 4,8 разів більше, ніж за 2018 рік.

Продати б/в автомобіль допоможе Autogorod

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?