і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

5 найдивніших автомобілів, які не мали взагалі з'являтися

19 Вересня 2020 г.
5 найдивніших автомобілів, які не мали взагалі з'являтися

Процес розробки будь-якого авто – досить тривалий і над його створенням працює велика кількість фахівців, які після кількох перевірок всіх нюансів вирішують, відправляти модель на конвеєр чи ні.

Однак іноді з'являються автомобілі, які, складається враження, ніхто не перевірив, і в результаті виникає одне-єдине питання - як ця модель в принципі могла потрапити на ринок?

Pontiac Aztek . Ця модель ще раз підтверджує, що для багатьох розробка дизайну виявляється надто складним завданням.

SsangYong Rodius . Автомобіль був випущений у 2004 році і став найдивнішим автомобілем у світі. А корейський виробник просто хотів створити авто, яке нагадувало б яхту на дорозі. Цікаво, що у продаж було випущено понад 10 тис. моделей.

Ford Mustang II . Цей автомобіль вважається одним із найбільших в історії, але навіть йому вдалося потрапити до цього списку. Яким чином? Спочатку вона не повинна була мати логотип Mustang. У результаті продукт, який потрапив на ринок, передньою частиною нагадує Toyota Corolla Liftback 1970, а задня частина була запозичена у Mitsubishi.

Dodge Charger L-Body . Ця модель – яскраве підтвердження того, що автомобільні компанії не здобувають уроків з минулого досвіду, як приклад, провал Ford Mustang II.

Alfa Romeo Arna . Цей автомобіль знаходиться на вершині списку найгірших автомобілів, яка отримала звання найнеправильнішої машини в історії.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?