і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Autogorod – перший міський автосалон, який викуповує дорогі авто

26 Червня 2019 г.
Autogorod – перший міський автосалон, який викуповує дорогі авто

Скористайтеся послугою викупу – терміново продати автомобіль дорого! Ми створили максимальний зручний інструмент для продавців, яких цікавить викуп дорогих автомобілів , які хочуть отримати за свою машину максимально високу ціну. І ми можемо це гарантувати! Наша компанія допоможе продати автомобіль класу преміум, і ви отримаєте за нього до 95% його ринкової вартості.

Цікавить терміновий продаж дорогих автомобілів? Вже зараз ви можете заповнити онлайн форму або замовити зворотний дзвінок. Вже сьогодні ми проведемо оцінку та допоможемо знайти покупця

Перший міський онлайн автосалон Autogorod пропонує:

  • Максимально швидко дізнатися, скільки коштує ваш автомобіль;
  • Отримати максимальну ціну від покупця;
  • Провести безпечну угоду;
  • Продати автомобіль будь-якої марки та стану всього за 10 хвилин.

Поки ви думаєте, ми вже знайшли покупця для автовласника, який звернувся до нас лише годину тому. Не пропустіть свій шанс "не продешевити" і дорого продати свій автомобіль.

Повністю вирішуємо проблему продажу автомобілів класу «преміум»

Елітні автомобілі, такі як спорткари, раритетні авто, кабріолети – це особливий сегмент авторинку. З одного боку, вони високо цінуються на ринку, але з іншого - не так просто знайти покупця. Якщо це не скупка авто, яка намагається максимально збити ціну, що для продавця є абсолютно невигідним.

Рішення є!

Перший міський автосалон допоможе продати будь-який автомобіль дорого! Нашими послугами вже скористалися тисячі одеситів, які змогли швидко, без зайвої втрати часу, коштів та нервів знайти покупця. Так само швидко ми знаходимо покупців на ДЕУ і на елітні спорткари.

Як це працює?

  1. Залишайте заявку на сайті або проведіть онлайн-розрахунок вартості вашого авто.
  2. Домовтеся про зустріч з нашим експертом оцінювачем, який після огляду авто назве його ринкову вартість;
  3. Якщо ви не готові чекати покупця та гроші потрібні терміново та прямо зараз, ви можете продати автомобіль нам.

Вирішення всіх організаційних питань та переоформлення документів – це повністю наше завдання. Все, що вам потрібно – це підготувати повний комплект документів та ключів, і за підсумком угоди отримати гроші за власний автомобіль.

Це працює і набагато простіше, ніж ви можете собі уявити! І це реальний шанс уникнути перекупників, не витрачати місяці на пошук ідеального покупця через оголошення в інтернеті і продати авто за гарною ціною.

Autogorod – це найдорожчий викуп авто! Ми працюємо у ваших інтересах та розраховуємося за авто відразу після оформлення угоди.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?