і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Bugatti випускає альтернативу Chiron

02 Квітня 2019 г.
Bugatti випускає альтернативу Chiron

Компанія задумалася про те, щоб створити автомобіль, який буде практичним та по кишені покупцям. Він стане альтернативною версією гіперкара Chiron і призначатиметься для щоденних поїздок. Не виключений варіант, що нова модель стане першим електрокар Bugatti. Однак про терміни поки що нічого не відомо.

На даний момент ще не надходило жодної інформації про те, на якій платформі буде виготовлений автомобіль, також не відомо про характеристики силової установки. Враховуючи той факт, що для щоденних поїздок швидкість не має особливого значення (на відміну від гіперкара), компанія поставила завдання зберегти баланс між комфортом і динамікою.

На даний момент в лінійку Bugatti входить лише одна модель і це гіперкар Chiron. Його можна придбати у трьох комплектаціях: стандарт, спорт та Chiron Sport 110 ans Bugatti. Остання комплектація має особливе оснащення та декор, чим відрізняється від двох інших. І всі вони мають восьмилітровий агрегат W16, потужністю 1500 к.с. з моментом, що крутиться, в 1600 Нм.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?