і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Що купуємо: новий автомобіль чи б/в?

16 Січня 2020 г.
Що купуємо: новий автомобіль чи б/в?

Коли перед вами стоїть завдання купити автомобіль, виникає цілком закономірне питання: який брати, новий чи б/в? Звичайно, машина, щойно випущена із заводу краще застарілого варіанта, однак і ціна її в рази вища. Однак, далеко не всі можуть купити новий транспортний засіб. Тому купівля не такий вже й поганий варіант, тим більше, якщо скористатися допомогою компанії «Autogorod». Ми допоможемо знайти авто, відповідно до ваших запитів та бюджету.

Наскільки велика різниця між новим авто та з пробігом?

Згодом деталі автомобіля зношуються та застарівають, змінюється зовнішній вигляд та механізми виходять з ладу. Залежно від того, як часто власник звертався до сервісного центру та наскільки інтенсивно експлуатувався автомобіль, залежатиме його загальний стан. Зазвичай водії приходять у СТО, коли проблема стала очевидною та встигла завдати істотної шкоди.

В результаті автомобіль суттєво втрачає в ціні, роблячи його доступним для середньостатистичного покупця. Однак поряд з купівлею недорого транспортного засобу він ризикує отримати й низку проблем, які продавець ретельно приховує. Так, таке може статися і при покупці нового автомобіля із салону, коли дефекти його найчастіше пов'язані із заводом-виробником. Тому краще купувати автомобіль у тому офіційному магазині, у якому ви впевнені. Щоб заощадити гроші, але зробити це розумно, скористайтеся нашою допомогою – ми маємо багаторічний успішний досвід викупу автомобілів, що були у використанні.

Наші клієнти отримують:

  • першокласне обслуговування;
  • можливість термінового викупу;
  • виплата одразу всієї суми готівкою або на картку;
  • допомога у вирішенні питань стосовно переоформленням.

Коли ви вже остаточно зважитеся на покупку, не завадить вивчити аналогічні пропозиції ринку, щоб порівняти ціну. Не варто занадто довіряти низькій ціні, тому що часто таким хитрощам користуються недобросовісні продавці.

Якщо постало питання з вибором моделі і не можете визначитися, вам потрібно зрозуміти, для яких цілей вам потрібен автомобіль, на які витрати ви готові, як часто плануєте на ньому їздити і наскільки для вас важливий такий критерій як економічність. Не зайвим буде ознайомитися з відгуками в інтернеті.

Попередній власник авто повинен надати вам повний пакет документів, які вам потрібно буде вивчити заздалегідь на відповідність та оригінальність. Якщо якихось паперів не вистачатиме, то краще від покупки відмовитись. Можливо, машина знаходиться у банку на кредитному балансі або взагалі у розшуку.

Також вас повинен насторожити поспіх власника швидше продати машину, можливо, він просто хоче позбутися проблемного транспортного засобу. А магазин хоче продати модель із заводським браком. 

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?