і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Citroen представив концепт електрокара

25 Лютого 2019 г.
Citroen представив концепт електрокара

Citroen представив концепт електрокара

Електричний сіті-кар може стати альтернативою скутеру та мотоциклам. І одна з його головних особливостей полягає в тому, що для управління Ami One Concept в деяких країнах не потрібно мати посвідчення водія.

Щоб отримати доступ до транспортного засобу, потрібно скористатися QR-кодом , а це означає, що користування електрокаром можна буде через каршеринговий сервіс. Також виробник пропонує можливість зробити підписку на кілька місяців або навіть років, яка включає надання паркувального місця, технічного обслуговування та зарядки.

Розміри електрокара відрізняються своєю компактністю. Його довжина має 2,5 метри, а ширина – півтора метри. Важить автомобіль лише 425 кг. Щоб повністю зарядитись, достатньо буде дві години часу. У салоні водія є ніша із бездротовою зарядкою для смартфона. І ще одна особливість моделі - це двері, що відкриваються назустріч одна одній.

Електромобіль проходить за класифікацією як мопед, тому за його кермо вже можуть сісти водії віком чотирнадцяти-шістнадцяти років. Максимальна швидкість становить 45 км/год, а запас ходу 100 км.

Презентація сіті-кара відбудеться у Женеві.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?