і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Ці електромобілі найочікуваніші в цьому році!

16 Грудня 2020 г.
Ці електромобілі найочікуваніші в цьому році!

2020 був особливо щедрим на електромобілі легендарних виробників. В цілому, за останні роки було помічено активне зростання розробок електрокарів і немає такого виробника, який не включився б у гонку за увагу покупців і розширив свою лінійку новими електрокарами за доступною ціною.

Ми зробили для вас добірку тих автомобілів, які у 2020 році були найочікуванішими.

Ford Mustang Mach-E

Треба сказати, що це електрокар перший, випущений компанією. Автомобіль має віртуальну панель, потужну аудіосистему, а також два значних розмірів багажника. Також модель може похвалитися підігрівом керма та панорамним дахом.

Tesla Model Y

Візуально модель нагадує Model X, а точніше її зменшену копію. Щоб узяти розгін у 100 км/год, автомобілю знадобиться лише 3,5 сек. Вартість бюджетної версії авто становить 39 тис. доларів і якщо порівнювати з більш ранніми моделями, то видно, що ціна істотно нижча. Це можна пояснити тим, що компанія припинила продавати авто через фізичні магазини.

Audi e-tron GT

Концепт електрокара повторює серійну модель Audi A7. Зарядити авто можна двома способами, використовуючи систему бездротової зарядки та кабель. Для обробки салону виробник використовував синтетичні та перероблені види матеріалів.

З повагою, Автогород

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?