і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Де вигідно продати автомобіль? Тільки через Автомісто

14 Травня 2019 г.
Де вигідно продати автомобіль? Тільки через Автомісто

Продати автомобіль за 1 годину та отримати за нього максимально високу суму? Це реально, і в цьому вже переконалися тисячі одеситів. Тому що всі вони скористалися пропозицією першого міського автосалону "Autogorod"! Ви гарантовано зможете терміново та вигідно продати автомобіль будь-якої марки, стану та року випуску. Жодних перекупників – лише реальні покупці, ринкові ціни та виплата всієї суми на руки.

Причин продати машину може бути сотні. Але не поспішайте йти до перекупників, щоби продати їм авто за копійки. Найкраще буде розмістити оголошення на сайті першого міського автосалону Autogorod та знайти покупця, який запропонує за нього максимально високу ціну. Не хочете чекати? Проведіть онлайн оцінку авто і якщо ціна вам підходить, ми купимо ваш автомобіль у цей же день!

Autogorod – це не просто зручний спосіб швидко продати авто – це нова культура ринкових відносин, коли і продавець, і покупець у максимально комфортних умовах укладають вигідну для обох сторін угоду.

Як працює вигідний продаж авто?

Вам потрібно подати заявку на сайті та домовитись про зустріч з оцінювачем;

Оцінювач після огляду авто назве ринкову вартість автомобіля;

Якщо озвучена ціна вас влаштовує, робимо розрахунок на місці і ви отримуєте всю суму відразу.

І все! Вам не потрібно витрачати час на спілкування з «потенційними покупцями», безкінечно  їздити на СТО за власний рахунок та місяцями чекати на покупця. Сьогодні схема продажу спростилася у рази та поставила у у пріоритет інтереси продавця.

Поки інші знаходяться в пошуку, де вигідно продати автомобіль, ви вже знаєте, що тільки через Autogorod! Зателефонуйте та домовтеся про зустріч з оцінювачем та отримайте за свій автомобіль до 95% його ринкової вартості.

Вітаємо Вас із вдалою угодою!
 

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?