і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Гібридна модель Prius від Toyota отримала повний привід

10 Грудня 2018 г.
Гібридна модель Prius від Toyota отримала повний привід

У рамках мотор-шоу, яке, як завжди, проходило в Лос-Анжелесі, Toyota презентувала Prius. Оновлена модель спромоглася похвалитися досить цікавою додатковою опцією, а саме повним приводом.

Додатковий електромотор, який має потужність 7,2 л.с., встановлений на задній осі нової трансмісії. Саме його робота дозволяє автомобілю прискоритись на самому старті. Коли авто досягне десяти кілометрів, він відключається і автомобіль стає передньопривідним.

Дана модель автомобіля має задній електромотор, необхідний для стабілізації або у разі прослизання передніх коліс. Двигун може включити швидкість до 69 км/год, що явно говорить про обмеження діапазону швидкості роботи.

Що стосується оснащення Prius, то автомобіль має 1,8-літровий атмосферник з потужністю 96 к.с., електромотор спереду, варіатор і блок батареї. Якщо провести нескладні підрахунки сумарної потужності агрегатів, ми отримаємо цифру 122 к.с.

І кілька слів про внутрішнє та зовнішнє оснащення автомобіля. У салоні авто зручно розмістився вертикальний екран мультимедійної системи розміром 11, 6 дюймів. А зовні Toyota Prius можна впізнати за бампером та оновленими.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?