і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Гібридна версія Corolla від компанії Toyota

04 Січня 2019 г.
Гібридна версія Corolla від компанії Toyota

В одному із салонів Лос-Анджелеса було презентовано седан Corolla. Агрегат має сумарну потужність 122 к.с., а також 1,8-літровий бензиновий мотор з чотирма циліндрами. Ця марка автомобіля отримала масу позитивних відгуків і змогла похвалитися особливими новинками. Наприклад, під заднім сидінням авто виробник розташував комплект нікель металогідридних акумуляторів. У комплектацію входять два електро-мотори-генератори.

Седан оснащений гібридною силовою установкою та має три режими їзди: Еко, Нормал та Спорт. Саме завдяки останньому режиму двигун може працювати максимально, щоб швидко прискоритися. Ця модель примітна тим, що має систему регенерації при гальмуванні, що частково заповнює електроенергію.

Але це ще не весь перелік новинок. Серед іншого можна виділити п'ятнадцятидюймові легкосплавні колісні диски та допоміжні системи Safety Sense. Ці системи оснащені системою запобігання фронтальним зіткненням, а також є адаптивний круїз-контроль. На відміну від інших автомобілів, Corolla має систему розпізнавання дорожніх знаків.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?