і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Як швидко продати автомобіль: поради, які працюють

03 Травня 2019 г.
Як швидко продати автомобіль: поради, які працюють

Коли автовласник планує продати свій автомобіль, він готовий слухати мільйон порад, щоб обрати найпродуктивніший. Особливо якщо стоїть питання термінового продажу. Якщо послухати досвід тих, хто продав машину, то найбільшою популярністю користуються кілька способів і лише одні з них дає потрібний результат.

Поради щодо продажу автомобіля

Спосіб №1. Продати своїми силами

Можна, звичайно, спробувати продати авто самостійно: розмістити оголошення в інтернеті або їздити на авторинки. Ви повинні бути готові до постійних дзвінків від невідомих (не завжди адекватних) людей, сотий раз описувати авто, їздити на СТО, швидше за все, за свій рахунок і вислуховувати пропозиції про покупку вашої машини практично за безцінь.

Ви можете продати авто таким способом, однак це може статися не так швидко, як би вам цього хотілося. Тому, якщо гостро стоїть питання термінового продажу, потрібно шукати інші способи.

Спосіб №2. Продайте свій автомобіль за 1 день, зробивши це через перший міський автосалон «Autogorod» !

Autogorod в рази полегшує процес продажу і в цьому вже переконалися сотні одеситів. Немає нічого простішого, ніж оцінити автомобіль і розмістити оголошення про його продаж. Зацікавлені покупці пропонуватимуть свої ставки за вашу машину, тому завжди високий шанс продати його якомога дорожче.

Чим ще вигідно цей спосіб?

  • Ми проведемо оцінку авто за 15 хвилин;
  • Ви можете скористатися послугою онлайн оцінка авто;
  • Ви продасте автомобіль дорого і в той самий день, коли до нас звернулися.

Коли потрібно терміново продати автомобіль , немає часу слухати поради, потрібно діяти, використавши перевірені способи. І найрезультативніший – це скористатися послугою першого міського автосалону «Autogorod».

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?