і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Як підготувати автомобіль до весни?

15 Квітня 2020 г.
Як підготувати автомобіль до весни?

А чи потрібно взагалі це робити? Що стосується підготовки автомобіля до зими, то всі розуміють, що це потрібно робити, щоб убезпечити себе, пасажирів та саму машину. А ось до підготовки авто навесні мало хто підходить відповідально.

Однак, ми рекомендуємо звернути увагу на наступні моменти.

  1. Гальмівна система

Елементи гальмівної системи за зиму можуть отримати пошкодження. Щоб навесні не виникло на дорозі неприємних сюрпризів, перевірте прокладки, гальмівні диски та трубки. І обов'язково перевірте герметичність, щоб уникнути найменших протікань.

  1. Підвіска

Найкраще рішення – це відвезти автомобіль на СТО, якщо ви це вмієте робити, можете перевірити ходову самостійно. І якщо будуть якісь тріщини чи вузли, її потрібно буде замінити.

  1. Двигун

Двигун – це серце будь-якого автомобіля, і перед весною краще його добре оглянути та помити, але в першу чергу, перевірить чи немає протікання. Якщо у вас залито не всесезонне масло, його потрібно буде замінити.

  1. Зовнішній вигляд автомобіля

Автомобіль після зими обов'язково потрібно помити і краще це доручити професіоналам, які упорядкують авто при використанні професійних засобів.

Бережіть свій автомобіль і він прослужить вам справно довгі роки!

З повагою, Autogorod .

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?