і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Як правильно накачувати шини взимку?

31 Січня 2020 г.
Як правильно накачувати шини взимку?

Ми бажаємо Вам комфортних та безпечних поїздок узимку, тому завжди готові допомогти корисною порадою, як це зробити.

Як тільки настає зима, автовласники «пересідають» на зимову гуму. При цьому у багатьох постає важливе питання, яким має бути тиск у шинах, щоб їздити дорогами було не тільки комфортно, а й безпечно.

Як ви знаєте, зимова гума твердіша, ніж літня. У зв'язку з цим працівники СТО рекомендують не докачувати її на одну-дві десяті одиниці від рекомендованого виробником тиску при використанні транспортного засобу в умовах міських доріг.

Завдяки цьому автомобіль легше їздитиме на бруківці або невеликих вибоїнах. При такому тиску дощ або суха погода не будуть сильно впливати на зчеплення шин автомобіля з покриттям дороги.

У снігову погоду варто приспустити шини від чотирьох до шести десятих одиниць від тиску, рекомендованого виробником, що покращить зчеплення в снігу, і ви зможете легко виїхати практично з будь-якого кучугури.

А от якщо ви плануєте виїхати на трасу в безсніжну погоду, то шини потрібно накачувати так, як це рекомендує виробник і в жодному разі не перекачувати їх, як це робите влітку.

Дотримуючись таких нескладних правил, ви зможете розраховувати на комфортні поїздки в умовах міста та забезпечити безпечний рух.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?