і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Як продати автомобіль в Одесі без ризиків?

22 Березня 2019 г.
Як продати автомобіль в Одесі без ризиків?

Мало який одесит сьогодні вірить рекламі. Та й Ви самі, коли вирішили продати свій автомобіль, також до неї будете ставитися з недовірою. Але життя є життя, тому від ситуації, коли потрібно терміново продати авто , ніхто не может застрахуватися. Щоб уникнути ризиків та знайти оптимальний спосіб продажу, пропонуємо розглянути можливі варіанти.

Варіант №1. Подати оголошення в інтернеті чи газету.

Щоб не витрачати час на порожні телефонні розмови, при розміщенні оголошення обов'язково вкажіть місто. Однак коли стоїть питання термінового продажу, то цей варіант виявиться для вас марним, тому що за статистикою продаж авто через оголошення займає в середньому від трьох тижнів. Що здається неймовірно довгим процесом, особливо якщо порівнювати з автовикупом “Autogorod”, де угоду можна укласти протягом одного дня.

Співпраця з компанією Autogorod – це гарантія продажу авто та відсутність ризику залишитися без грошей та без машини. Ми маємо більш ніж 10-річний досвід роботи на українському ринку викупу авто в Одесі та бездоганну репутацію.

Варіант №2. Продати автомобіль через комісійний магазин

І одразу попередження – комісійні магазини не приймають автомобілі після ДТП. Мова про швидкий продаж також не може йти. Більше того, такі магазини зазвичай беруть за свої послуги плату, сума якої стане для вас сюрпризом, причому не дуже приємним.

У той час як Autogorod викупить ваш автомобіль всього за 1 день і запропонує ціну не менше 90% її ринкової вартості. І це без додаткових оплат за послуги компанії. Ви погоджуєтесь, що це відмінний варіант, особливо якщо вам потрібно внести заставну суму за купівлю нового авто в кредит?

Варіант №3. Продати автомобіль на авторинку. А точніше спробувати продати

Перше, що вам потрібно знати, що немає ніякої гарантії, що хтось купить ваш автомобіль. Хіба тільки через кілька тижнів або навіть місяців. Тому все одно доведеться звернутися до компанії, яка гарантує терміновий продаж. Autogorod – це реальна можливість продати автомобіль у день звернення.
Як показує практика та досвід, послуга викупу автомобіля в Одесі через Autogorod – це реальний шанс продати автомобіль, зробити це швидко та отримати за нього гарну суму грошей. Без ризиків та переплат.

З повагою, Autogorod

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?