і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Купили вживану машину? Про деякі дефекти переживати не варто!

30 Грудня 2020 г.
Купили вживану машину? Про деякі дефекти переживати не варто!

Зазвичай власники автомобіля не продають свого “залізного коня”, не маючи для цього вагомих причин. І хоча багато хто думає, що на ринку вживаних машин представлений тільки неякісний товар, насправді це не так. І якщо добре пошукати, то можна придбати автомобіль з пробігом за дуже гарною ціною.
Сьогодні ми розповімо про те, як ви можете захистити себе, якщо вирішите купити автомобіль на вторинному ринку.

Не варто лякатися наявності старих фільтрів або чорної олії в системі. Це буде навпаки говорити про те, що машину не готували спеціально до продажу, тобто не намагались “прикрити” якісь проблеми.

Коли проводитимете діагностику автомобіля, важливо звертати увагу на силові агрегати, коробку передач та підвіску.

На склі тріщина? Це теж не є великою проблемою. Якщо на лобовому склі є дефекти, це не привід відмовитися від купівлі машини, єдине, вони не повинні знаходитися навпроти сидіння водія.

Помутнілі фари - теж не варті переживань. По-перше, від цього зовнішній вигляд авто не погіршується, а по-друге, фари можна відполірувати самостійно. На ринку вживаних автомобілів часто можна зустріти авто після ДТП, після яких на машині можуть залишитись подряпини. Але про це теж не потрібно переживати, якщо, звичайно, це не глибокі недоліки на кузові. Найпершим у машині піддається зносу салон, проте дефект на пластиці або розтягнута тканина не повинні стати причиною претензій до продавця.

Купуючи автомобіль, вам точно не потрібно переживати з приводу перерахованих вище дефектів, тому що, зазвичай, усунути їх легко та недорого. 

З повагою, Автогород

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?