і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Названо 3 найбільш комфортних та надійних моделей позашляховиків

27 Листопада 2020 г.
Названо 3 найбільш комфортних та надійних моделей позашляховиків

Хто не мріє мати надійний та комфортний позашляховик? Проте висока ціна часто не дозволяє здійснити довгоочікувану покупку.

Однак завжди є можливість стати щасливим володарем гарного автомобіля високої якості, якщо віддати перевагу моделі, яка вже була в експлуатації. Автофахівці склали список найкомфортніших і при цьому найнадійніших позашляховиків, серед яких ви точно знайдете цікавий варіант.

2014 Honda CR-V . Ця модель вважається однією з найбільш популярних. Містка та зручна, вона до всього має велику кількість місць для зручного зберігання речей. Автомобіль навіть при перепродажі не дуже втрачає в ціні, але кількість охочих його купити від цього не меншає.

Toyota RAV4 2014. Зручний салон, економічний чотирьох літровий двигун, бездоганна репутація, а також висока ступінь надійності - все це зробило модель однією з найпопулярніших серед позашляховиків.

Toyota Venza 2015. Якщо комфорт для вас на першому місці, але при цьому має значення і надійність, зверніть увагу на Venza. Місця у ній стільки, що кілька людей можуть з максимальним комфортом в ній розміститися.

З повагою, Автогород

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?