і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Нова Mazda3 вже в Україні

12 Липня 2019 г.
Нова Mazda3 вже в Україні

Офіційно! Автомобіль нового покоління Mazda3 вже в Україні! Пропонуємо розібратися в найголовніших питаннях - що представляє собою ця модель, в яких версіях вона надійшла на ринок і за скільки можна купити цю розкіш.

Mazda3 – це автомобіль четвертого покоління. Навіть при збереженні візуальної стилістики він став ще більш елегантним і навіть пропонує потенційним покупцям більше, ніж це може здатися на перший погляд.

Результатом роботи інженерів японської компанії стали перекроєні шасі, кузов та силові агрегати. Крім цього модель може похвалитися такою новинкою як система комфорту та безпеки. У силової структури кузова з'явилися закільцьовані набори підсилювачів, протягнуті у різних напрямках. Також з'явилися нові елементи, які гасять енергію удару.

Крім цього виробник змінив геометрію підвісок та додав нові втулки. Це позитивно позначилося на точності та лінійності відгуків автомобіля. Але найголовніше, Mazda3 може похвалитися новою системою контролю вертикального завантаження коліс, які працюють у парі з технологією G-Vectoring Control Plus. Завдяки цьому водій з пасажирами може відчувати себе у повній безпеці, але також отримувати максимум задоволення від водіння.

Українці можуть купити нову Mazda3 у кузові седан та хетчбек. Виробник запропонував два мотори - 1,5-літровий бензиновий з потужністю в 120 кінських сил і 1,8-літровий дизельний з потужністю 116 к.с., причому обидва тільки з шестиступінчастими автоматичними коробками передач.

За автомобіль з бензиновим двигуном виробник просить 675 900 грн., і за дизельний - 755 900 грн. За авто середньої комплектації покупцеві доведеться викласти від 729 900 грн., а за топову модель – 839 900 грн.

З повагою Перший інтернет автосалон Autogorod

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?