і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Новий кросовер для Європи від Kia

12 Жовтня 2018 г.
Новий кросовер для Європи від Kia

Готуйтесь зустрічати новий кросовер Niro від компанії Kia. Це європейська версія електричного кросовера, який буде презентовано вже у жовтні 2018 року у рамках Паризького автосалону. Називатися авто буде як e-Niro і купити його можна буде цього року.

Для створення нової моделі було використано платформу гібридного Niro, презентація якого була у 2016 році. Щодо силової установки, то вона була запозичена у Hyundai Ioniq Electric.

Запасах ходу цієї моделі – 485 км, що вказує на більші можливості європейської модифікації авто. Достатньо буде 54 хвилини, щоб зарядити акумулятор на 80%. Правда для цього потрібно використовувати стакіловатну систему швидкої зарядки.

Момент, що крутиться, становить 395 Нм, а віддача електродвигуна - 204 к.с. За 7,8 секунди авто візьме розгін до ста кілометрів на годину.

Для зручності водія виробник впровадив у нову версію кросовера низку помічників, а саме кілька функцій. В автомобіль було встановлено систему допомоги, коли автомобіль виїжджає з паркування заднім ходом. Також виробник встановив систему, що запобігає фронтальним зіткненням.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?