і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Перекупи авто – метод продажу авто, який вже не працює

31 Жовтня 2019 г.
Перекупи авто – метод продажу авто, який вже не працює

Перекуп авто – це метод продажу авто вже не працює! Бажаєте вигідно продати автомобіль? Варто доручити це Autogorod!

Коли автовласник вирішує продати свій автомобіль та подає оголошення про продаж, першими, хто виходить з ним на зв'язок – це автоперекупники. Це люди, які на законних підставах займаються покупкою та перепродажем автомобілів. Але цей спосіб має масу підводного каміння, про яке варто знати.

Що потрібно знати про перекупників автомобілів?

Ще кілька років тому цей спосіб був єдиним можливим, щоб продати свій автомобіль якнайшвидше. Раніше навіть існувала спеціальна база перекупників, де автовласник міг підібрати потенційного покупця.

На жаль, немає жодної статистики, яка б показала, скільки чесних людей серед усіх перекупників. Головна їхня особливість у тому, що вони можуть швидко та грамотно оцінити машину і також швидко її викупити. Але зазвичай на таких угодах продавець втрачає від 5 до 20% від ринкової вартості авто.

Як відбуватиметься спілкування з перекупниками?

Завдання цих людей зробити так, щоб ціна на автомобіль була знижена, і вони будуть використовувати всі психологічні прийоми. А в цьому вони, слід сказати, справжні фахівці. Продавцю, тобто вам, потрібно триматися стійко, особливо якщо ви є першим власником автомобіля. Але якщо до вас були й інші власники, і перекупники дізнаються про це, то вони будуть використовувати всі засоби переконання, і велика ймовірність, що продавець піде їм на поступки.

Після огляду авто, вони можуть заявити про те, що машина бита і при цьому вкажуть на ті місця, де, на їхню думку, не заводська фарба. Зазвичай вони працюють із підставними особами, які видають себе за механіка або ж пропонують поїхати до СТО, з яким вони співпрацюють. Завдання таких СТО - завищити вартість ремонту та фарбування машини.

Які способи продати свій автомобіль без участі перекупників?

Перекупники та сайти перекупів - це не єдина можливість швидко продати свій автомобіль. Сьогодні в Одесі працює унікальний сервіс, перший інтернет-автосалон «Autogorod».

Чому потрібно вибрати " Autogorod "?

  • 1 хвилина, щоб дізнатися про реальну вартість автомобіля.
  • Реальний шанс купити/продати автомобіль сьогодні!
  • Чесна оцінка автомобіля!

З нашою допомогою ви можете продати машину двома способами: продати автомобіль нам або доручити нам пошук покупця для авто.

Як це працює?

Якщо вам потрібно продати автомобіль і зробити це якнайшвидше, зателефонуйте нам і домовтеся про зустріч з експерт оцінювачем. У зручний для вас час він приїде, проведе техогляд авто та назве реальну ринкову вартість. Якщо вам підійшла ціна, ви можете продати машину нам і отримати всю суму цього ж дня.

Якщо ви готові почекати з продажем, ми знайдемо покупця на ваш автомобіль за ціною, яка вам підходить.

На одеському ринку ми працюємо вже кілька років, і за цей час ми здобули репутацію надійної компанії, яка має сотні позитивних відгуків від задоволених клієнтів. Ми працюємо чесно та швидко та в пріоритет ставимо інтереси наших клієнтів.

Будемо чекати на ваш дзвінок і готові допомогти продати ваш автомобіль дорого!

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?