і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Підбір автомобіля за допомогою першого інтернет-автосалону «Autogorod»

07 Серпня 2019 г.
Підбір автомобіля за допомогою першого інтернет-автосалону «Autogorod»

Для всіх, хто хоче швидко та легко купити перевірений автомобіль, ми розробили нову послугу «Автопідбір». Наші експерти завжди готові надати вам підтримку, незалежно від того,  мешкаєте ви в Одесі, чи іншому місті України.

Оцініть переваги нашої допомоги

  1. Оперативно реагуємо на ваш запит . Ви знаєте, що автомобілі в хорошому стані продаються дуже швидко, та й не часто можна зустріти на ринку по-справжньому гарну машину. Але наші фахівці проводять постійний моніторинг ринку, фіксуючи цікаві пропозиції, які одразу відправляються клієнтам.
  2. Проводимо ретельну діагностику та повідомляємо клієнту на 100% правдиву інформацію . Фахівці Autogorod перевіряють цілісність та покриття кузова, діагностують роботу ходової та двигуна, визначають, в якому стані знаходиться салон, тобто проводять первинний огляд автомобіля.
  3. Називаємо вигідну для клієнта ціну авто . Завдяки великій базі даних, ми маємо можливість запропонувати нашим клієнтам можливість купити авто за найвигіднішою ціною, яка визначається за його станом.
  4. Забезпечуємо юридичний супровід . Перед такою важливою покупкою важливо дізнатися про його «історію» та юридично перевірити, чим і займаються наші юристи.
  5. Конфіденційність – гарантуємо ! З початку нашої співпраці і до кінця угоди ви переконаєтеся в тому, що з нами зручно, комфортно і безпечно працювати.

Звичайно, ви можете купити вживаний автомобіль самостійно, що на перший погляд може здатися цілком нескладним завданням. На ринку можна знайти стільки машин, що можна брати і купувати. І ви вже майже готові дати завдаток. Але не поспішайте! У 99 випадках зі 100 – це ризик!

За красивим рекламним описом та зовнішнім виглядом може ховатися автомобіль, на який у майбутньому ви будете витрачати колосальні суми, як на паливо, так і на ремонт. Так, вам обіцяли «небиту» машину, яка насправді має велику історію. Будьте уважні!

Хочете купити авто з пробігом , щоб не розчаруватися у своєму виборі і зробити це якнайшвидше та безпечніше?

Доручіть цю роботу спеціалістам першого міського інтернет-автосалону «Autogorod» . Ми підберемо для вас авто потрібної марки, пробігу, кольору та інших характеристик.

Наша команда зробить для своїх клієнтів:

  • Допоможемо визначити реальний бюджет автомобіля, відповідно до ваших побажань та пропозицій.
  • Підберемо потрібний варіант, використовуючи всі доступні ресурси.
  • Надамо клієнту докладний звіт про стан автомобіля на підставі проведеного нами первинного огляду.
  • За бажанням клієнта зробимо докладний фото- та відеозвіт.
  • Відправимо автомобіль на діагностику до незалежної СТО.
  • На основі отриманих даних отримаємо найкращу ціну за машину, яка буде у ваших інтересах.
  • Автомобіль підійшов? Ми допоможемо вам переоформити машину швидко та безпечно за повного супроводу.

Купуйте перевірені автомобіль! Зробіть це легко та швидко за допомогою команди «Autogorod» – першого міського інтернет-автосалону, який спеціально для цього пропонує скористатися послугою «Автопідбір»!

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?