і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Передпродажна підготовка авто: як збільшити вартість автомобіля?

29 Липня 2019 г.
Передпродажна підготовка авто: як збільшити вартість автомобіля?

Щоб дорожче продати свою машину, потрібно надати їй товарного вигляду, тому саме час приступати до передпродажної підготовки. Це заходи, які за зовсім незначних фінансових витрат допоможуть збільшити ринкову вартість вашого автомобіля. Передпродажною підготовкою авто в Одесі займається маса компаній, які пропонують почистити салон, відремонтувати та відполірувати кузов та вирішити ще багато питань. За що хапатися, а ось на що не варто витрачати час та гроші, ми розповімо у цій статті.

Передпродажна підготовка: загальні принципи

У чому суть підготовки? Потрібно витратити грошей менше, ніж створити додану ціну машини. Наприклад, зазвичай при продажу повне фарбування не окупається, але полірування - практично завжди. Перешивати салон не потрібно, але можна зробити хімчистку.

З мінімальними вкладеннями – зробити максимум враження:

  • Відполіруйте автомобіль з нанесенням захисного шару.
  • Зробіть глибоку хімчистку салону.
  • Почистіть та помийте двигун.
  • Відполіруйте фари, ліхтарі та інші світлові прилади.

Готуємо кузов

Коли продаватимете машину, у вас можуть виникнути найнесподіваніші проблеми, пов'язані із зовнішнім виглядом. Це може бути неприємний запах у салоні або плями на килимку. Але ви повинні пам'ятати про те, що саме те, як виглядає авто зовні і в якому стані знаходиться салон, створюватиме перше і найголовніше враження, тому потрібно постаратися.

Саме зовнішній вигляд кузова формує у покупця перше враження про автомобіль. Пам'ятайте, що не можна двічі справити перше враження, тому потрібно постаратися.

  • Поліруємо кузов та фари

Це допоможе позбутися жовтого нальоту, який може з'являтися згодом на всіх автомобілях.

Багато компаній в Одесі пропонують послугу передпродажної підготовки автомобіля за цілком прийнятними цінами. І не варто на цьому заощаджувати, тому що тільки професіонал зможе надати вашому автомобілю "товарний" вигляд і всі вкладення повністю виправдають себе під час продажу авто.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?