і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Продайте свій автомобіль вже сьогодні

16 Серпня 2019 г.
Продайте свій автомобіль вже сьогодні

Перший міський онлайн автосалон Autogorod – гарантія продажу та кращої ціни.

Існує кілька способів, як продати машину, але всі вони не підходять, коли зробити це потрібно швидко. Так було доти, доки на українському ринку не з'явився сервіс з продажу автомобілів Autogorod. Це найперевіреніший і гарантовано працюючий спосіб швидко продати машину, нову та б/в, будь-якого року та стану. Угода складається в рекордно короткі терміни і продавець, тобто ви, отримуєте на руки відразу всю суму.

Компанія Autogorod здійснює комплексне обслуговування клієнтів, включаючи такі послуги:

Швидкий викуп автомобілів;

Безкоштовна експертна оцінка авто;

Повний юридичний супровід угоди;

Викуп автомобіля за 1 годину ;

Повну виплату усієї суми.

Коли автовласнику потрібно швидко продати машину, він точно знає, що з Autogorod це реально! Наш сервіс – це найвигідніша альтернатива всім існуючим способам продажу авто, які, на жаль, не можуть задовольнити запити продавців. Одні з них займають багато часу, що в результаті призводить до зниження вартості авто приблизно від 30 до 70% нижче від початкової суми. А інші, на кшталт скупки, допомагають вирішити проблему з часом, але з колосальною втратою грошей.
Компанія Autogorod створила спосіб, як продати машину швидко з мінімальною втратою часу та грошей. Ми допомагаємо продавати автомобілі після ДТП, нерозмитнені, не на ходу та багато інших.

Хочете прямо зараз дізнатися, за скільки ми купимо ваш автомобіль? Зателефонуйте або залишіть заявку на сайті.
Ми стежимо за своєю репутацією та пропонуємо вигідні умови клієнтам. Кожна угода укладається на прозорих умовах за офіційним договором. Вам не доведеться чекати виплату за автомобіль тижні та місяці – повний розрахунок ви отримаєте одразу після переоформлення. Тобто в цілому угода про продаж вашого автомобіля може зайняти не більше одного дня.

Заручіться підтримкою сервісу Autogorod та продайте свій автомобіль вже сьогодні!

Багато клієнтів звертаються до нас повторно, продаючи з нашою допомогою по два-три автомобілі. І в цьому немає нічого дивного, тому що за свій автомобіль вони одержують високу оцінну вартість і можуть не чекати, коли з'явиться ідеальний покупець.

Терміновий викуп авто за справедливою ціною – це все Autogorod. Ми допоможемо вам продати свій автомобіль швидко та отримати за нього хороші гроші!
 

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?