і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Ризики покупки автомобіля з рук

17 Жовтня 2019 г.
Ризики покупки автомобіля з рук

Купити автомобіль у хорошому стані – завдання не з простих. І потрібно мати не тільки великі знання, але й вдачу.  Як правило, на продаж виставляють машини в поганому стані, яким максимум, що зробили, це косметичний ремонт, завдяки якому автомобіль пропрацює ще місяць-півтора. А потім на «щасливого» покупця чекають труднощі та вічні ремонти. Таким чином тому, хто захоче заощадити, врешті доведеться зрештою витратити в кілька разів більше.
Чи реально купити хорошу машину і як це зробити?

Є два варіанта:

  1. Ви повинні вміти розбиратися в автомобілях , щоб знати про всі хитрощі, якими можуть користуватися продавці вживаних автомобілів. Але якщо ви не є фахівцем у цій сфері, краще не ризикуйте, а доручіть це завдання професіоналам.
  2. Довіртеся професіоналам . Найчастіше це слюсарі СТО і щоб знайти людину, якій можна довіряти, запитуйте знайомих, чи вони можуть когось рекомендувати. Не бійтеся розпитувати спеціаліста, тому що це допоможе зрозуміти його рівень.

Перед тим, як купити автомобіль, потрібно відвезти його на повний техогляд. І після того як на підставі оцінки вам назвуть ціну, ви зрозумієте укладати угоду, чи ні.
Звичайно, вам повинні сказати про те, що автомобіль має маленький пробіг або машина просто стояла в гаражі. Але це потрібно перевірити, бо велика ймовірність, що це просто відмотаний лічильник кілометрів.

Що робити, якщо ви придбали вбитий автомобіль?

Є два варіанта:

  1. Вкладати гроші в надії, що це допоможе рано чи пізно відновити автомобіль. Але навіть якщо ви зважитеся на такий крок, обов'язково проконсультуйтеся зі спеціалістом.
  2. Продайте автомобіль нам. Дорого. Іноді, знаєте, легше відступити, ніж продовжувати битву. Враховуйте не тільки витрачені гроші, але також час та нерви. І це здебільшого перевищує фінансові витрати.

Якщо вам потрібно продати автомобіль у поганому стані за гарною ціною, телефонуйте нам, і ми домовимося. Autogorod – викуповує автомобілі за 1 день за високою ціною.

З повагою, Autogorod

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?