і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Незабаром вийде ювілейний ретро-спідстер Porsche

09 Липня 2018 г.
Незабаром вийде ювілейний ретро-спідстер Porsche

Минуло 70 років із того самого дня, коли компанія Porsche випустила у світ перший спортивний автомобіль. Ця подія не могла пройти непоміченою, тому був підготовлений концепт-кар 911 Speedster.

Porsche 911 вийшов стилізованим під історичний 356-1500 Speedster. Однак без новацій не обійшлося. Так нова модель може похвалитися опуклою кришкою-міхурцем за сидінням, а ось рамку лобового скла вирішили зробити коротшим. 4-літрова «рядна шістка» здатна розвинути швидкість понад п'ятсот кінських сил. Але це ще не всі її досягнення – вона легко може розкрутитися до 9 тис. оборотів за хвилину.

Нова модель стала результатом роботи спеціалістів центру Porsche Motorsport. Інженери вирішили знизити вагу, тому в новій моделі не буде деяких деталей: аудіосистеми, кліматичної установки та супутникового навігатора. З 911 Carrera 4 Cabriolet було взято кузов. Однак для крил, кришки моторного відсіку та багажного відділення був використаний карбон.

911 Speedster буде розміщений у музеї компанії, який, як ми знаємо, знаходиться в Цуффенхаузені. Говорять, що цей суперкара вийде на ринок, проте тираж буде зовсім невеликим.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?