і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Терміново продам авто у зв’язку з переїздом

03 Вересня 2019 г.
Терміново продам авто у зв’язку з переїздом

Плануєте переїзд, але немає можливості (та й потреби) взяти свій автомобіль? З цією проблемою вам допоможе впоратися перший міський автосалон "Autogorod". Нам знадобиться лише один день, щоб знайти покупця для вашої машини та продати її за гарною ціною. Звернувшись до нас із завданням терміново продати авто у зв'язку з переїздом, ви завжди можете розраховувати на швидке укладання угоди.

Ви можете саме зараз дізнатися скільки коштує ваш автомобіль, і для цього потрібно заповнити онлайн форму або зателефонувати нам по телефону. Усього 3 хвилини і ви знатимете його поточну ринкову вартість

Сервіс «Autogorod» – це:

  • 24/7 підтримка онлайн;
  • Викуп автомобіля у день звернення;
  • Оформляємо усі документи;
  • Розрахунок – відразу.

Якщо вам терміново потрібно продати машину, але ви не хочете втратити гроші, якщо у вас немає часу шукати ідеального покупця і продавати машину дешево перекупникам – «Autogorod» допоможе укласти угоду, вигідну для вас. І зробити це лише за 1 день.

Охочих купити ваш автомобіль дуже багато! І по нашій базі вже є як мінімум три потенційні покупці. Вам цікаво скільки вони запропонують за ваш автомобіль? Телефонуйте нам!

«Autogorod» - це терміновий викуп вживаних автомобілів в Одесі.

Як правило, коли людина їде за кордон на ПМП або тривалий час, то в окремих випадках він бере туди свій автомобіль. Найоптимальніший варіант – це продати його. Але як завжди переїзд так займає багато сил і часу, тому немає жодних ресурсів займатися продажем самостійно.

Терміновий інтернет автосалон «Autogorod» - це зручний інструмент для продавців автомобілів.

За довгі роки роботи на автомобільному ринку ми створили максимально ефективний інструмент продажу, орієнтуючись на побажання як покупців, так і продавців.

Головні наші переваги:

  • Ви можете швидко дізнатися, скільки коштує ваш автомобіль;
  • Ви отримаєте максимальну ціну від покупця;
  • Ми гарантуємо чесну та безпечну угоду;
  • Це здається нереальним, але ви зможете продати свою машину лише за 10 хвилин.

Все що вам потрібно зробити, це подати заявку та домовитися про зустріч з нашим оцінювачем, який приїде та зробить техогляд вашого авто та на підставі отриманих даних назве його ринкову вартість. Якщо ціна вам підійде, ви можете продати авто нам, а якщо у вас є час, і ви хочете отримати більше, ви можете продати його через наш сервіс іншим зацікавленим покупцям.

У будь-якому випадку "Автогород " - це те саме рішення, коли треба у зв'язку з переїздом терміново подати авто, з мінімальною втратою часу і за максимально високою ціною.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?