і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Toyota додала гібриду Prius повний привід

11 Березня 2019 г.
Toyota додала гібриду Prius повний привід

Найбільша японська компанія Toyota презентувала нову версію гібрида Prius, купити який можна буде на ринку Європи. Завдяки рестайлінгу автомобіль став володарем опціональної системи повного приводу. Треба сказати, що ця опція вже була у концерну, щоправда, купити її можна було лише на японському ринку.

Оновлена модель Toyota може похвалитися масою цікавих новинок. Насамперед, виробник покращив бампери, фари головного світла та попрацював над задніми ліхтарями, колісними дисками та салоном.

Автомобіль оснастили новими передніми сидіннями та центральною консоллю, яка отримала платформу бездротової зарядної системи більшого розміру.

Серед новинок Toyota Prius можна відзначити додатковий електричний двигун задньої осі. Його особливість у тому, що він може який може розпочати роботу на старті з місця на швидкості до десяти кілометрів на годину. Якщо зчеплення з дорогою погане (про це скаже електроніка), то завдяки допоміжному агрегату ббудуть приведеними у рух задні колеса на швидкості до сімдесяти кілометрів на годину.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?