і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

У Audi Q7 з’явився конкурент

21 Грудня 2018 г.
У Audi Q7 з’явився конкурент

Нещодавно у Лос-Анджелесі відбулася презентація серійного кросовера Aviator від компанії Lincoln. Новий автомобіль зайняв лише на одне місце нижче Navigator і вже говорять про те, що він стане гідним конкурентом таким автомобілям як Volvo XC90, Mercedes-Benz GLE та Audi Q7.

Якщо ви пам'ятаєте, однойменний концепт-кар, презентація якого відбулася навесні 2018 року в нью-йоркському автосалоні, візуально Lincoln Aviator вас нічим не здивує, оскільки виконаний він в одному стилі із заявленою моделлю. Тим не менш, новинка отримала деякі цікаві відмінності у вигляді світлодіодних головних фар та масивної решітки радіатора. Також авто має тонкі задні ліхтарі, які виробник об'єднав цільною горизонтальною смугою stop -сигналу.

Автомобіль буде продаватися із заднім та повним приводом. Автомобіль оснастили трилітровим шестициліндровим агрегатом, що має дві турбіни. Потужність мотора складає 400 к.с., момент, що крутиться - 542 Нм. 10-ступінчастий автомат працює на пару з двигуном.

Автомобіль може рухатися як на двигуні внутрішнього згоряння, так і просто на електротязі. Це вся інформація, яка відома про гібрид, тому що компанія тримає інші подробиці у найсуворішому секреті.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2017 Renault Sandero
115 тис. км.
Питання?