і отримаєте консультацію щодо роботи автоцентру викупу автомобілів

Викуп автомобілів в Одесі

01 Березня 2018 г.

Навіщо спробувати самостійно продати машину? Ви витратите багато часу, вам доведеться постійно висіти на телефоні, або навпаки, він мовчатиме, що призведе до зайвих переживань. Та й не факт, що здавшись, ви все-таки віддасте його за безцінь перекупникам. Чи може викуп автомобілів в Одесі бути більш простим та прибутковим? Можливо, якщо скористатися послугами автоаукціону!

Коли ви чуєте, що можна продати авто за 1 день, вірніше, навіть за одну годину, то думаєте, що це неможливо. І поки ви перебуваєте в роздумах, інші, більш активні автовласники успішно укладають вигідні угоди. Хочете спробувати? Чи є що продати? Реєструйтеся на сайті!

Мінуси самостійного продажу

Ми нікого не відмовляємо продавати своє авто самостійно. Але велика ймовірність, що витративши на це багато часу, ви все-таки переорієнтуєтеся на зручніше рішення.

  • Не завжди вдається продати б/в автомобіль, старий, битий або нерозмитнений

Кожен зацікавлений у вашій пропозиції будуть тягнути вас на СТО, і там, виявивши якісь недоліки, буде збивати ціну. А якщо вам треба продати дуже терміново, то, швидше за все, Ви погодитеся на цю не зовсім вигідну для вас пропозицію. Також справа і перекупниками. Ці люди точно вміють отримати вигоду для себе на шкоду вам. Ну і коли справа доходить до продажу нерозмитнених авто, вам самостійно навряд чи впоратися вирішити це питання.

  • Час, час та ще раз час

А ось часу нам зазвичай не вистачає. Гроші за продаж потрібні ось уже прямо зараз, тому немає часу не те щоб поїхати на авторинок, але й чекати коли хтось відгукнеться на оголошення. Про перекупників вже й так зрозуміло. Такий варіант допоможемо зберегти час, але ви втратите гроші.

  • Є ризик потрапити на шахраїв

Наскільки ви впевнені в тому, що в той покупець, який зацікавився у вашому авто, який пропонує високу ціну, не ховається шахрай? Ви ніяк це не зможете перевірити, а ось ризик залишитися без автомобіля і без грошей дуже великий.

Зважте всі «за» та «проти» і ви дійдете правильного висновку, що найвигідніше рішення – це викуп автомобілів Одеса за допомогою автоаукціону.

«Автомісто» - це перший міський автоаукціон та ваш унікальний шанс продати свій автомобіль і не розчаруватися, коли цього ж дня ви отримаєте гроші на руки.

Переваги продажу через автоаукціон:

  1. Щоб укласти угоду, потрібна 1 година часу;
  2. В аукціоні беруть участь лише реальні покупці, які пропонуватимуть за лот справедливу ціну;
  3. Огляд стану авто на нашому майданчику. За 10 хвилин ви дізнаєтеся про його технічний стан і реальну, тобто ринкову, ціну;
  4. Гарантуємо конфіденційність. Якщо ви не хочете, щоб хтось знав про вашу участь, ваші інтереси в МРЕВ представлятиме співробітник нашої компанії;
  5. Гроші відразу після переоформлення, готівкою чи на банківську картку.

Викуп автомобіля Одеса через автоаукціон «Автомісто» – це лише одні переваги. Ми будемо раді допомогти вам продати автомобіль та отримати за нього хороші гроші.

Футбольна команда "Автомісто"
При перевезенні дітей тепер має значення не вік, а зріст дитини
Компанія Apple запатентувала "розумне" освітлення салону авто
2024 BMW X5
11.111 тис. км.
2017 Malaga
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
2024 BMW
11.111 тис. км.
2017
160 тис. км.
2017
97 тис. км.
Питання?